'Overmars krijgt nul op het rekest: Mertens blijft Napoli alsnog trouw'

Reacties

Antwerp FC lijkt de komst van Dries Mertens uit het hoofd te moeten zetten. Volgens berichtgeving in Italië is de 35-jarige aanvaller bereid salaris in te leveren om bij Napoli te blijven.

'Overmars krijgt nul op het rekest: Mertens blijft Napoli alsnog trouw'
© Pro Shots

Eerder deze week onthulde Het Laatste Nieuws dat technisch directeur Marc Overmars een lijntje had uitgegooid naar Mertens, die deze zomer uit zijn contract loopt bij Napoli. 'Ik weet nog niet waar ik volgend seizoen zal speel', gaf de Belgisch international toe. 'Maar ik hoop bij Napoli te blijven. Meer kan ik er niet over zeggen.'

Dat scenario gaat zich volgens Sportmediaset en Il Mattino inderdaad voltrekken. Mertens vroeg eerder om een tweejarig contract van twee miljoen euro per jaar en vier miljoen aan variabelen, maar lijkt van gedachten te zijn veranderd. De voormalig PSV'er is bereid om twee miljoen euro op te geven en daarmee een langer verblijf in Napels veilig te stellen.

Heldenstatus
Mertens maakte medio 2013 de overstap van PSV naar Napoli en groeide uit tot clubtopscorer van I Partenopei. De routinier kwam in 397 optredens tot 148 doelpunten en wordt in Italië op handen gedragen. Antwerp, waar Mark van Bommel vanaf komend seizoen aan het roer staat, haalde in de persoon van Vincent Janssen al aanvallende versterking naar België.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.