Interesse in Volendamse winterversterking Ould-Chikh

Reacties

Bilal Ould-Chikh verlaat FC Volendam mogelijk al na een half jaar. De 24-jarige vleugelspeler streek in de winter neer in het vissersdorp na een periode zonder club te hebben gezeten. Nu is er al belangstelling voor Ould-Chikh.

Interesse in Volendamse winterversterking Ould-Chikh
© Pro Shots

Ould-Chikh, die op jonge leeftijd FC Twente verruilde voor Benfica, heeft heel wat clubs achter zijn naam staan. Na de periode bij Benfica speelde hij nog bij FC Utrecht, het Turkse Denizlispor en ADO Den Haag. Een jaar geleden liet de gedegradeerde club uit Den Haag hem gaan.

Een half jaar later tekende Ould-Chikh voor anderhalf seizoen bij Volendam, dat als nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie promoveerde naar de Eredivisie. De aanvaller speelt samen met zijn broertje Walid, maar of hij dat ook op het hoogste niveau gaat doen, is nog de vraag.

Ould-Chikh kan namelijk terugkeren naar Turkije, waar Adana Demirspor en het gepromoveerde Istanbulspor interesse hebben getoond. Ook vanuit de Eredivisie bestaat er sluimerende interesse in de 24-jarige Ould-Chikh, die in zes maanden bij Volendam kwam tot vijftien wedstrijden en drie goals.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Meer B. Ould-Chikh
Meer over B. Ould-Chikh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.