Volendam-aanvaller Ould-Chikh wekt buitenlandse interesse

Reacties

Bilal Ould-Chikh heeft zich in de kijker gespeeld van onder meer Antalyaspor. Ook uit de Major League Soccer is er interesse voor de 26-jarige aanvaller van FC Volendam.

Volendam-aanvaller Ould-Chikh wekt buitenlandse interesse
© Pro Shots

Ould-Chikh was met Volendam ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft op trainingskamp in het Turkse Belek en daar is de belangstelling concreter geworden. Antalyaspor heeft navraag gedaan naar de voorwaarden voor een transfer. De buitenspeler heeft bij Volendam nog een contract tot medio 2025.

Vanuit de Major League Soccer en het Midden-Oosten wordt de voormalige jeugdinternational ook gevolgd. Ould-Chikh was in de eerste zestien speelrondes van dit Eredivisie-seizoen steevast basisspeler. Met een doelpunt had hij vlak voor de winterstop een groot aandeel in een bevrijdende zege uit bij SC Heerenveen, de eerste competitiezege voor Volendam sinds eind oktober.

Bij Antalyaspor staan met Sam Larsson (ex-Feyenoord en -SC Heerenveen) en de van FC Utrecht overgekomen Sander van de Streek twee oude bekenden uit de Eredivisie onder contract. De club staat achtste in de Turkse competitie.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Volendam
Meer over FC Volendam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.