'Oude liefde Tottenham biedt Bale uitweg bij Real Madrid'

Reacties

Gareth Bale staat mogelijk aan de vooravond van een terugkeer bij Tottenham Hotspur. Op de dag dat de Welshman zijn dertigste verjaardag viert, pakt Marca uit met dat nieuws.

'Oude liefde Tottenham biedt Bale uitweg bij Real Madrid'

Bale staat dinsdagochtend prominent op de cover van de Madrileense sportkrant, die stelt dat er nu eindelijk een uitweg lijkt voor de uit de gratie geraakte Galáctico. Zijn oude club Spurs zou aan Real Madrid hebben laten weten dat het bereid is een transfersom van vijftig à zestig miljoen euro te betalen voor de linkspoot, die in 2013 nog voor het toenmalige recordbedrag van 101 miljoen euro de omgekeerde weg bewandelde.

Hoewel Bale sindsdien 102 keer scoorde in 231 officiële duels en Real vorig jaar nog de Champions League bezorgde met twee goals in de finale tegen Liverpool, stelt trainer Zinedine Zidane niet langer prijs op hem. De vraag is of een terugkeer naar Tottenham realistisch is, aangezien de Londenaren volgens Marca slechts de helft kunnen betalen van wat De Man van Honderd Miljoen in Madrid verdient (17 miljoen per jaar).

Ruim drie weken voordat de transfermarkt in de Premier League sluit, zal Real dus water bij de wijn moeten doen als het Bale deze zomer wil slijten. De Koninklijke heeft nog meer spelers in de selectie van wie het af wil, onder wie de door Napoli begeerde James Rodríguez. De onderhandelingen over de transfer van de Colombiaan verlopen echter vrij moeizaam. Voor Bale zou ook interesse zijn vanuit China.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Worden United en Tottenham echt beter van Gareth Bale?'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.