Napoli vraagt Real om medewerking: 'Zij moeten ook offers brengen'

Reacties

Napoli blijft hopen op de komst van James Rodríguez. Voorzitter Aurelio De Laurentiis benadrukt echter dat de komst van de Colombiaan alleen haalbaar is als Real Madrid water bij de wijn doet.

Napoli vraagt Real om medewerking: 'Zij moeten ook offers brengen'

Real betaalde vijf jaar geleden tachtig miljoen euro aan AS Monaco om James binnen te halen en vraagt nu, na een verhuurperiode van twee jaar bij Bayern München, 45 miljoen euro voor de aanvallende middenvelder. Dat wil Napoli op dit moment niet betalen. De Italianen zetten in op een huurdeal, met daarbij een optie tot koop.

'Voor James zijn we bereid om offers te brengen', zei De Laurentiis voor de camera van Sky Italia. 'Maar we vragen Real om ook offers te brengen. Ze moeten daar ook beseffen dat ze niets hebben aan een ongelukkige speler. Het is beter om hem ergens naartoe te sturen waar hij kan spelen. Misschien wel op huurbasis.'

De Laurentiis denkt dat James, die deze vrijdag zijn 28ste verjaardag viert, in Napels kan opbloeien. 'Ik ben een beetje in zijn verleden gedoken en kwam erachter dat hij pas twee keer zijn topniveau heeft gehaald. Dat was twee keer met Carlo Ancelotti op de bank, bij Real en bij Bayern', aldus de voorzitter. 'Dus voor hem zou het geweldig zijn om weer met Carlo te kunnen werken.'

'James weet dat hij bij ons een belangrijke rol kan krijgen en dat hij hier beslissend kan zijn voor de ploeg', vervolgde De Laurentiis. 'We moeten afwachten hoe dit zich zal gaan ontwikkelen.' Mocht Napoli er niet in slagen om James binnen te halen, dan geldt Hirving Lozano van PSV als Plan B.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.