Oranje-start van De Boer doet denken aan die van Hiddink en Blind

Reacties

Het Nederlands elftal scoorde zondag ook niet in de tweede wedstrijd onder leiding van Frank de Boer. De keuzeheer is de derde bondscoach in de Oranje-historie wiens ploeg in de eerste twee duels geen goal maakt.

Oranje-start van De Boer doet denken aan die van Hiddink en Blind
© Pro Shots
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina
0 - 0
Nederland
Nederland

De Boer had de twijfelachtige eer om Guus Hiddink en Danny Blind te evenaren. Ook onder hun leiding bleef het Nederlands elftal in de eerste twee wedstrijden zonder doelpunt achter. Hiddink zag zijn ploeg in 1995 met 1-0 verliezen van Frankrijk en Portugal. Onder Blind werd in de EK-kwalificatiereeks in 2015 verloren van IJsland (0-1) en Turkije (3-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met de wedstrijd tegen Italië (0-1) onder interim-bondscoach Dwight Lodeweges meegerekend maakte Oranje al drie wedstrijden op rij geen doelpunt. De laatste keer dat dat gebeurde was in 2009 onder leiding van Bert van Marwijk, toen er doelpuntloos gelijk werd gespeeld tegen Australië, Italië en Paraguay. In totaal wacht Oranje nu al 300 minuten op een doelpunt sinds Steven Bergwijn de 1-0 tegen Polen maakte op 4 september.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.