Oranje moet pieken: speciale odds voor Gakpo, Memphis, Dumfries en Blind

ADVERTORIAL – Nog maar drie hordes is het Nederlands elftal verwijderd van de wereldtitel. De kraker tegen Argentinië in de kwartfinale wordt een van de grootste wedstrijden in de recente historie van Oranje. Beleef de clash met extra spanning door mee te spelen bij Jack's, dat fraaie Specials aanbiedt voor deze wedstrijd!

Oranje moet pieken: speciale odds voor Gakpo, Memphis, Dumfries en Blind
© Pro Shots
Nederland
Nederland
ns
2 - 2
Argentinië
Argentinië

Van Gaal begon zijn persconferentie op weg naar het duel met de Argentijnen door te stellen dat vrijdag voor zijn team een nieuwe fase van het toernooi start. 'Het toernooi begint dan eigenlijk pas echt voor ons', zei de bondscoach, die zaterdag na de gewonnen achtste finale tegen de Verenigde Staten een oproep deed om meer steun te krijgen voor zijn selectie. Met de 3-1 zege op de Amerikanen is vertrouwen getankt. In de dagen die volgden is verder aan het speelplan geschaafd en zijn de batterijen opgeladen. Betaalt dat zich allemaal uit tegen Argentinië?

Jack's biedt maar liefst vijf Specials aan voor deze kwartfinale.

Specials:
- Nederland kwalificeert zich: 2.60
- Nederland wint ten minste één helft: 2.60
- Cody Gakpo of Memphis Depay scoort: 2.75
- Denzel Dumfries of Daley Blind geeft een assist: 4.00
- Meer dan 7,5 schoten op doel in totaal: 2.50

Heb jij een goed gevoel over de kansen van Oranje, maar durf je niet te zeggen dat in reguliere speeltijd gewonnen wordt? Dan is de verhoogde quotering van 2.60 voor Nederland kwalificeert zich voor de halve finale extra aantrekkelijk.

Tegen de Verenigde Staten maakte Oranje in de eerste helft via goals van Memphis Depay en Daley Blind al het verschil. Denk jij dat tegen Argentinië ten minste één helft gewonnen wordt door het team van Van Gaal? Inzetten daarop kan je 2.60 keer de inleg opleveren.

De kans is groot dat Van Gaal tegen Argentinië opnieuw voor Cody Gakpo en Memphis Depay als aanvalsduo kiest. In een ander scenario speelt Gakpo vanaf 10, maar ook dan is deze Special aanlokkelijk: Cody Gakpo of Memphis Depay scoort (2.75). Voor Gakpo was het dit toernooi al drie keer raak. Memphis Depay maakte tegen de Verenigde Staten zijn eerste goal van dit WK. Misschien nog wel bemoedigender was het dat de aanvaller die al 43 scoorde als international het ook meer dan tachtig minuten volhield. Memphis groeit in het toernooi.

Het gevaar kwam bij Oranje in de achtste finale absoluut ook vanaf de flanken. Denzel Dumfries werd de uitblinker met twee assists en één goal en Daley Blind vertolkte ook een belangrijke rol als maker van de 2-0 en aangever bij de 3-1 van Dumfries. Jack's speelt met deze Special in op de aanvalsdrang en vorm van de twee: Denzel Dumfries of Daley Blind geeft een assist (4.00).

Vind jij het lastig om in te schatten wat de uitslag wordt, maar wil je wel met extra spanning genieten van Nederland – Argentinië, dan is inzetten op het aantal schoten op doel interessant. De Special die daar bij hoort: Meer dan 7,5 schoten op doel (2.50). Argentinië schoot dit WK gemiddeld 6,25 per wedstrijd op doel. Bij Oranje is dat gemiddelde 3,5.

Ben jij nog geen speler bij Jack's? Speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een welkomstactie met een odd van 50.00 voor een zege van Oranje op Argentinië!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's