Jack's pakt uit: 50x je inzet als Nederland scoort!

ADVERTORIAL – Het is een kraker van jewelste die vrijdagavond op het programma staat: Nederland tegen Argentinië in de kwartfinale van het WK. Jack's heeft ter ere van dit duel een speciale welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder, waarbij de odd voor minstens één goal van Oranje verhoogd is naar 50.00.

Jack's pakt uit: 50x je inzet als Nederland scoort!
© Pro Shots
Nederland
Nederland
ns
2 - 2
Argentinië
Argentinië

Het Nederlands elftal tankte in de achtste finale vertrouwen door de Verenigde Staten aan de kant te schuiven. In balbezit moest het nog beter bij Oranje. Louis van Gaal gaf dat direct toe, maar de wijze waarop het tactische plan van de bondscoach uitpakte, bood wel veel hoop op meer WK-succes. Oranje heeft nog weinig kansen weggegeven in Qatar en staat zelf na vier duels toch al op acht goals. Dat gegeven maakt de speciale actie van Jack's extra aantrekkelijk.

De odd voor minstens één goal van Nederland tegen Argentinië is 1.53. Dat is de reguliere quotering, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een odd van maar liefst 50.00. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, maak snel en makkelijk een account.

- Stort en claim jouw bonus. Stort minimaal €10 om jouw Odds Boost te ontvangen.

- Zet in op Nederland scoort.

De maximale inzet is 1 euro. Het gaat om de weddenschap: Totaal aantal doelpunten door Nederland, meer dan 0.5.

De Argentijnse defensie is al kwetsbaar gebleken dit toernooi. Australië kwam in de achtste finale nog tot scoren tegen de titelkandidaat. Sterker, Argentinië kwam in de slotfase door een redding van doelman Emiliano Martínez nog erg goed weg bij een 2-1 stand.

Geloof jij in de kansen van Oranje en ben je nog geen speler bij Jack's? Dan is deze welkomstactie een buitenkansje! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's