Opvallende timing rustsignaal leidt tot verontwaardiging in MLS-duel

Reacties
Opvallende timing rustsignaal leidt tot verontwaardiging in MLS-duel
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Scheidsrechters wordt nog weleens verweten op het 'verkeerde' moment af te fluiten. De Amerikaanse arbiter Armando Villarreal was zondagavond tijdens het MLS-duel tussen Atlanta United en Inter Miami voor even de gebeten hond bij de thuisploeg.

Villarreal floot in het Mercedes-Benz Stadium van Atlanta United namelijk voor de rust terwijl Luiz Araújo de bal van tegenstander Bryce Duke had ontfutseld en vervolgens een vrije doortocht had naar het doel van Inter Miam-keeper Drake Callender. Araújo stortte verontwaardigd ter aarde na het opvallende besluit van de scheidsrechter, die ook werd belaagd door teamgenoten van de teruggefloten Braziliaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Atlanta United had het in Atlanta veelbesproken rustsignaal uiteindelijk geen invloed op de zege van de voormalig werkgever van Frank de Boer. Araújo opende namelijk al vroeg in de wedstrijd de score en Josef Martínez bepaalde de eindstand op 2-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.