Opvallende beelden: Van Nistelrooij probeert gele kaart collega te voorkomen

Reacties

Tijdens de wedstrijd tussen PSV en NEC deed zich zondagmiddag een opvallend moment voor in de eerste helft. Trainer Rogier Meijer van NEC ontving een gele kaart, ondanks een poging van collega-trainer Ruud van Nistelrooij om daar een stokje voor te steken.

Opvallende beelden: Van Nistelrooij probeert gele kaart collega te voorkomen
PSV
PSV
3 - 0
N.E.C.
N.E.C.

PSV leek via een kopbal van Luuk de Jong de 2-0 te maken, waarna Meijer zijn woede uitte richting de vierde official. Hij vond het onterecht dat het doelpunt aanvankelijk werd goedgekeurd, omdat Érick Gutiérrez een duw uitdeelde die volgens Meijer leek op een duw van Magnus Mattsson waar eerder in de wedstrijd wel voor gefloten werd.

'Guti deed net hetzelfde!', riep Meijer onder meer. De vierde official riep vervolgens 'gele kaart hoofdtrainer' richting arbiter Martin van den Kerkhof. Van Nistelrooij bemoeide zich met de discussie. 'Je hoeft niet te roepen', zei hij: het was in zijn ogen niet nodig om Van den Kerkhof te roepen om een gele kaart aan Meijer te geven. Dat gebeurde toch.

Uiteindelijk werd het doelpunt toch afgekeurd. Dat was mogelijk niet vanwege de overtreding, maar vanwege buitenspel. Geheel duidelijk was de reden niet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.