Optimisme op Old Trafford: 'Sluit niet uit dat ze meespelen om het kampioenschap'

Reacties

Het was even geleden: een echt grote scalp voor Manchester United in Europees verband. Nu Barcelona aan de zegekar is gebonden, is het optimisme rond de Sir Matt Busby Way hoger dan het ooit was sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson. Clubicoon Paul Scholes ziet dat nu echt alles mogelijk is.

Optimisme op Old Trafford: 'Sluit niet uit dat ze meespelen om het kampioenschap'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Barcelona
Barcelona

'Het is goed voor hun momentum dat ze Barcelona hebben verslagen, een club van topniveau met hun geschiedenis. Dat is belangrijk richting zondag, maar er is meer dan dat. Zondag is een belangrijke wedstrijd, het gaat om een prijs en deze club heeft een prijs nodig. Het zal wat van de druk wegnemen bij hem en de ploeg', aldus Scholes, die de druk vervolgens met liefde wat opvoerde.

'Tussen nu en het eind van het seizoen wordt iedere wedstrijd van enorm belang. Ik sluit nog steeds niet uit dat ze mee gaan spelen om het kampioenschap. Mensen zullen wel zeggen dat ze te ver achter staan, maar Manchester City wordt vaak als favoriet genoemd en daar staan ze maar een paar punten achter. Ik denk alleen dat ze last kunnen krijgen van de grote hoeveelheid wedstrijden, maar ik denk dat ze er aardig voor staan', sprak de veelscorende ex-middenvelder op BT Sport.

Ook Owen Hargreaves was duidelijk onder de indruk. 'Wat me nog het meest imponeert: alles is veranderd. De sfeer, de prestaties op het veld. Alles is anders, positiever. Ik denk dat het iedereen vertrouwen geeft richting zondag, dan kunnen ze hun eerste prijs winnen in een lange periode. Credits aan Erik ten Hag, hij heeft deze club getransformeerd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.