Opstelling PSV: voor deze elf namen kiest Van Nistelrooij op cruciale CL-avond

Reacties

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij grijpt voor de cruciale Champions League-ontmoeting met AS Monaco terug op de opstelling van het heenduel. Dat betekent dat Ismael Saibari, Ibrahim Sangaré, Phillipp Mwene en Guus Til terugkeren in de basis.

Opstelling PSV: voor deze elf namen kiest Van Nistelrooij op cruciale CL-avond
© Pro Shots
PSV
PSV
nv
3 - 2
Monaco
Monaco

Tegen FC Emmen mochten Johan Bakayoko, Erick Gutiérrez, Ki-Jana Hoever en Xavi Simons het vanaf de aftrap proberen, maar voor de return tegen Monaco heeft Van Nistelrooij andere plannen. De 46-jarige oefenmeester kiest voor dezelfde namen als vorige week in Stade Louis II, toen beide ploegen elkaar in evenwicht hielden (1-1).

Met name de terugkeer van Sangaré moet voor een boost zorgen. De Ivoriaans international viel tijdens het heenduel met Monaco uit en bleef zaterdag tegen Emmen de hele wedstrijd op de bank. Dinsdag kan Van Nistelrooij weer een beroep doen op Sangaré, die tussentijds zijn handtekening zette onder een vernieuwd contract bij de Eindhovenaren.

PSV - AS Monaco begint om 20.30 uur en is hier live te volgen. De winnaar plaatst zich voor de play-offs van de Champions League. Daarin is Union Sint-Gillis of Rangers FC de tegenstander.

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Til; Saibari, De Jong, Gakpo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.