Opstelling PSV: Noa Lang begint in Oostenrijk op de bank

Reacties

PSV begint dinsdagavond zonder Noa Lang aan de tweede ontmoeting met Sturm Graz, in de derde voorronde van de Champions League. De linksbuiten kwam niet ongeschonden uit het competitieduel met FC Utrecht en begint op de bank. Ook Isaac Babadi verschijnt niet aan de aftrap.

Opstelling PSV: Noa Lang begint in Oostenrijk op de bank
© Pro Shots
Sturm Graz
Sturm Graz
1 - 3
PSV
PSV

In de eerste drie duels van dit seizoen (strijd om Johan Cruijff Schaal, eerste duel met Sturm Graz en eerste competitiewedstrijd) liet Peter Bosz zijn ploeg nog onveranderd. Nu is het tijd voor de eerste wissels: de achttienjarige Babadi krijgt wat rust en maakt plaats voor Saibari. De donderdag aangetrokken Malik Tillman is nog niet speelgerechtigd en ontbreekt bij de selectie.

De PSV-voorhoede bestaat dinsdagavond uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Yorbe Vertessen. Laatstgenoemde speelt omdat Lang niet helemaal okselfris is. De aanvaller werd zaterdag na ruim een uur naar de kant gehaald tegen FC Utrecht en Bosz neemt geen risico's met hem.

PSV verdedigt in Oostenrijk een 4-1 voorsprong. Bij succes gaan de Eindhovenaren naar de play-offronde van de Champions League, de laatste horde voor de groepsfase.

Trainer Peter Bosz geeft PSV een duidelijke opdracht mee in deze returnwedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.