Opstelling Feyenoord: Trauner op tijd fit voor Klassieker, Minteh start

Reacties

Gernot Trauner is op tijd fit voor De Klassieker. De Oostenrijkse aanvoerder van de Rotterdammers was ziek, maar staat desondanks in de basis. Voorin is Yankuba Minteh de vervanger van de geblesseerde Luka Ivanusec.

Opstelling Feyenoord: Trauner op tijd fit voor Klassieker, Minteh start
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Zo moet trainer Arne Slot zijn opstelling voor het uitduel van zondagmiddag met Ajax ten opzichte van het Champions League-duel met Celtic (2-0 zege) op één plek wijzigen. Vrijdag waren er twijfels over het meespelen van Trauner, maar de 31-jarige verdediger is op tijd fit en vormt dus het defensieve centrum met Dávid Hancko.

Waar Trauner de aftrap van De Klassieker wel heeft gehaald, staat Ivanusec langer aan de kant door de enkelblessure die hij overhield aan de thuiswedstrijd tegen de Schotten. Bij afwezigheid van de Kroaat behoudt Minteh zijn basisplaats, al komt de Gambiaan nu vanaf de flank. Santiago Giménez, die geschorst was tegen Celtic, staat in de spits.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.