Bevestiging Feyenoord: Ivanusec mist De Klassieker en meer

Reacties

Feyenoord kan de komende weken niet beschikken over Luka Ivanusec. De Kroatische aanwinst voor de aanvallende linie heeft een enkelblessure opgelopen en zal daardoor in ieder geval zondag niet in actie kunnen komen tegen Ajax.

Bevestiging Feyenoord: Ivanusec mist De Klassieker en meer
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Voor Ivanusec ging het mis in de slotfase van de Champions League-wedstrijd tegen Celtic. De enkel van de linksbuiten klapte dubbel en hij moest per brancard van het veld worden gedragen in De Kuip. Feyenoord heeft inmiddels duidelijkheid gekregen over de kwetsuur, de club spreekt over een afwezigheid van 'in elk geval enkele weken'. Trainer Arne Slot sprak na de wedstrijd al zijn vrees uit.

Dit betekent dat de topaanwinst van Feyenoord zondag niet actief zal zijn in de Johan Cruijff Arena, als de Rotterdammers op bezoek gaan bij Ajax. Een week later speelt Feyenoord thuis tegen Go Ahead Eagles, op 4 oktober staat de volgende Champions League-wedstrijd op het programma. Feyenoord neemt het dan in Spanje op tegen Atlético Madrid. Gezien de voorspellingen van Feyenoord lijkt ook die wedstrijd geen haalbare kaart.

VI sprak met Mats Wieffer na Feyenoord - Celtic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.