Opnieuw teleurstelling in play-offs voor Lang, Dost en Vormer

Reacties

Club Brugge heeft ook de derde wedstrijd in de Belgische play-offs niet gewonnen. Noa Lang, Ruud Vormer, Bas Dost en hun ploeggenoten kwamen niet langs Antwerp FC.

Opnieuw teleurstelling in play-offs voor Lang, Dost en Vormer
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
0 - 0
Club Brugge
Club Brugge

De koploper van België speelde bij de start van de play-offs gelijk tegen Anderlecht (2-2) en verloor een week geleden met liefst 3-0 van RC Genk, dat daardoor op een afstand van vijf punten kwam. Dat bleef na de derde speelronde zo, want na Genk (1-1 tegen Anderlecht) speelde ook Club Brugge gelijk.

Het werd een bepaald niet sprankelende wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge. Ruud Vormer stuitte tijdens een van de spaarzame momenten van de bezoekers op Antwerp-keeper Jean Butez. Dost en Lang kregen het ook niet voor elkaar om hun stempel op de wedstrijd te drukken. Tahith Chong en Stefano Denswil begonnen op de bank.

Lang had het lastig tegenover Birger Verstraete en pakte in de tweede helft een gele kaart voor een overtreding op de middenvelder van Antwerp. Verstraete kreeg zelf ook geel vanwege aanmerkingen op de arbitrage. Club-trainer Philippe Clement haalde Lang na 85 minuten naar de kant. Gescoord werd er niet meer.

Pro League

Stand kampioensplay-off België

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Club Brugge
6
1
3
2
8-11
-3
44
2
Genk
6
5
1
0
15-5
+10
44
3
Antwerp
6
1
2
3
6-11
-5
35
4
Anderlecht
6
0
4
2
9-11
-2
33
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.