Opmerkelijke boodschap voor aanvoerder Kroatië leidt tot wissel in de rust

Reacties

Voor Domagoj Vida werd het op meer fronten een bijzondere avond. De aanvoerder van Kroatië moest in de rust van het oefenduel met Turkije in quarantaine.

Opmerkelijke boodschap voor aanvoerder Kroatië leidt tot wissel in de rust
© Pro Shots
Turkije
Turkije
3 - 3
Kroatië
Kroatië

Vida stond woensdag aan de aftrap van de oefenwedstrijd tegen Turkije (3-3). Na 45 minuten zocht hij de kleedkamer op om ook zijn zonden te overdenken. Hij was immers met een overtreding op Cenk Tosun verantwoordelijk voor de eerste Turkse treffer.

Een revanche zat er niet in voor de aanvoerder. Vida kreeg in de rust te horen dat hij corona onder de leden heeft. De positieve test betekende ook direct het einde van zijn wedstrijd. De verdediger werd direct in thuisquarantaine gezet.

De Kroatische bond kwam met een verklaring voor de opmerkelijke gang van zaken. De testen voor het oefenduel waren allemaal negatief geweest. Met het oog op het Nations League-duel met Zweden volgde woensdagochtend een nieuwe reeks testen, waarvan de uitslagen later op de avond binnenkwamen. In de rust om preciezer te zijn, waarna Vida vanwege zijn positieve test werd gewisseld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.