Opmerkelijk: spelers Lille van het veld gestuurd na verhit onderonsje

Reacties

Sven Botman is zaterdagavond getuige geweest van een merkwaardig tafereel bij Lille. Tijdens het oefenduel met KV Kortrijk (1-1) werden zijn ploeggenoten Xeka en Tiago Djaló van het veld gestuurd, nadat ze het met elkaar aan de stok hadden gekregen.

Opmerkelijk: spelers Lille van het veld gestuurd na verhit onderonsje
© Pro Shots

Volgens L'Equipe uitte Xeka vlak na het rustsignaal zijn onvrede over een moment uit de eerste helft, waarbij Djaló (foto, archiefbeeld) in de fout ging. Toen de Portugese middenvelder verhaal ging halen bij zijn landgenoot op weg naar de kleedkamer, leidde dat tot een verhitte woordenwisseling en leken de twee elkaar te lijf te gaan. Het was voor de scheidsrechter reden hen allebei van het veld te sturen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

En dat is natuurlijk niet iets wat je verwacht in een oefenduel. Kortrijk-trainer Luka Elsner hield in de tweede helft daarom ook een speler aan de kant om nog wat van de wedstrijd te maken. Met negen tegen tien hield Lille het door een rake penalty van Yusuf Yazici nog op een 1-1 gelijkspel, maar de oefenwedstrijd zal niet zijn wat de nieuwe coach Jocelyn Gourvennec ervan had verwacht.

Zo verloopt de voorbereiding van Lille op het nieuwe seizoen nog niet bepaald ideaal. Eerder waren de supporters al niet blij met de aanstelling van Gourvennec als opvolger van de naar OGC Nice vertrokken Christophe Galtier. Daarnaast is het de vraag of het kampioenselftal intact blijft. Met doelman Mike Maignan (AC Milan) en middenvelder Boubakary Soumaré (Leicester City) zijn er al twee spelers weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Lille
Meer over Lille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.