Ophef in Zweden: Guidetti woest na spijkerharde tackle

Reacties

John Guidetti is aangeslagen na een spijkerharde tackle van ploeggenoot Andreas Granqvist op de training van het Zweedse elftal. De voormalig Feyenoorder schreeuwde het uit van de pijn aan zijn voet en lijkt minstens een week te moeten rusten in aanloop naar het WK.

Ophef in Zweden: Guidetti woest na spijkerharde tackle

Tijdens een intens trainingspotje kwam Granqvist te laat met zijn tackle, waardoor Guidetti geblesseerd het veld moest verlaten. 'What the fuck! Waarom zou je daar een tackle inzetten?', riep Guidetti volgens Zweedse media uit, terwijl hij op de grond lag.

Granqvist laat weten dat na de eerste schrik en woede de kou uit de lucht is tussen het tweetal. 'Je wil ten koste van alles winnen, maar mijn tackle was slecht', aldus de aanvoerder tegen Aftonbladet. 'Dat gebeurt weleens tijdens de training. Er zullen veel vijf-tegen-vijf-partijtjes zijn tijdens de trainingen. Maar ik hoop en denk dat alles goed komt met John. Ik heb met hem gesproken en hij voelt zich al beter. Alles is oké tussen ons.'

De kans dat WK-deelname in gevaar komt voor Guidetti is niet heel groot. 'Het zag er positief uit toen we het onderzochten. Maar dit is wel een tegenvaller', aldus fysiek trainer Anders Valentin. 'Het kan een week duren, maar ook zomaar langer. Op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat het een zware blessure is. We gaan niet op de zaken vooruitlopen. We pakken onze rust en kijken morgen verder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.