Ophef in Spaanse media over beledigingen Soldado aan adres Koeman

Reacties

Het laatste woord over de bekerwedstrijd die Barcelona afgelopen woensdag speelde tegen Granada (3-5) is waarschijnlijk nog niet gezegd. In Spaanse media is ophef ontstaan over enkele uitspraken van spits Roberto Soldado aan het adres van Ronald Koeman.

Ophef in Spaanse media over beledigingen Soldado aan adres Koeman
© Pro Shots
Granada
Granada
nv
3 - 5
Barcelona
Barcelona

De gewisselde Soldado ergerde zich vanaf de tribune aan het uitbundige juichen van Koeman, toen Barcelona in de verlenging de 3-4 en de 3-5 maakte. Het tv-programma Deportes Cuatro ontcijferde wat de Spaanse aanvaller over de voormalig bondscoach van Oranje zei. 'Hij is een idioot, wat een idoot.' En: 'Je bent een clown, het ontbreekt je aan nederigheid.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De beledigingen van Soldado aan het adres van Koeman staan volgens Mundo Deportivo niet op zichzelf. Soldado en Koeman kregen het op 9 januari ook al aan de stok toen Barça in de ogen van Granada op voorsprong kwam door een buitenspelgoal. Soldado was degene die het heftigst protesteerde en werd door Koeman terechtgewezen vanaf de bank.

Woensdag raakten de gemoederen tijdens de kwartfinale van het Copa del Rey-toernooi opnieuw verhit toen leden van de technische staf het met elkaar aan de stok kregen en elkaar provoceerden. Koemans rechterhand Alfred Schreuder en Jésus Pérez López, een assistent van Granada-coach Diego Martínez, werden van het veld gestuurd.

Barcelona profiteert van 'nieuwe Frenkie de Jong': 'Een extra wapen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.