Openda legt uit waarom hij toch afreisde naar Georgië

Reacties

Jong Oranje hoeft op het EK geen rekening te houden met dekwikzilverachtige Khvicha Kvaratskhelia, de Georgiër bedankte na een zwaar seizoen voor het toernooi in eigen land. Erwin van de Looi zal wél een plannetje moeten maken voor een andere gevaarlijke aanvaller, en wel meteen: Loïs Openda is woensdagavond de spits van tegenstander België.

Openda legt uit waarom hij toch afreisde naar Georgië
© Pro Shots
België O21
België O21
0 - 0
Nederland O21
Nederland O21

Wat bewoog Openda, we kennen hem nog van een voortreffelijk seizoen in dienst van Vitesse, om na een zwaar en succesvol jaar toch de Belgische beloften te versterken, nota bene na een week bij de A-ploeg? 'We hebben het besproken, de coach en ik. Ik wilde bij het team zijn, ik wilde dit ook afsluiten, maar de beslissing hebben we samen genomen. Ik voel me ook goed, daarom ben ik hier', verklaarde hij na vragen van VI.

Openda, goed voor 21 goals in Ligue 1 bij RC Lens, heeft er zin in. 'Ik voel me niet meer dan een ander, het is niet zo dat ik denk dat ik een grote ster ben omdat ik van de A-ploeg afkom. ik ben hier om mijn team te helpen. Ja, het was een lang seizoen, maar ik wilde afmaken waar ik twee jaar geleden mee begonnen ben', doelt de Belg op de kwalificatiecyclus voor dit toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer België O21
Meer over België O21
Meer L. Openda
Meer over L. Openda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.