Oosterwolde maakt van eerste goal in Italië meteen een speciale

Reacties

Jayden Oosterwolde heeft zaterdag zijn eerste doelpunt sinds zijn vertrek naar Parma gemaakt. De voormalig verdediger van FC Twente deed het meteen op zeer knappe wijze tegen Reggina.

Oosterwolde maakt van eerste goal in Italië meteen een speciale
© Pro Shots
Parma
Parma
2 - 0
Reggina
Reggina

Oosterwolde pikte in de tweede helft de bal op voor zijn eigen strafschopgebied, omspeelde een tegenstander en zette vervolgens een flinke rush in richting het doel van de tegenstander. Na een schijnbeweging richting zijn linkerbeen vond de back genoeg ruimte om doeltreffend uit te halen en de score te openen.

Sinds januari speelt Oosterwolde bij Parma, zaterdag stond hij voor de veertiende keer in het veld namens de Italianen. Zijn contract bij de voormalig topclub loopt nog vier jaar door en dus komt hij mogelijk ook nog eens uit in de Serie A. Parma is na een matige start van het seizoen aangesloten in de subtop van de Serie B en mag dus dromen van een terugkeer op het hoogste niveau.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.