Ook Vidal baalt van boek Chiellini: 'Er zijn in het voetbal ongeschreven regels'

Reacties

De autobiografie van Giorgio Chiellini houdt de gemoederen in de voetballerij behoorlijk bezig. Felipe Melo en Mario Balotelli reageerden al op weinig vleiende woorden van de Juventus-verdediger en ook Arturo Vidal heeft zijn vraagtekens gezet bij de teksten van zijn voormalig ploeggenoot.

Ook Vidal baalt van boek Chiellini: 'Er zijn in het voetbal ongeschreven regels'
© Pro Shots

Chiellini schrijft in zijn boek dat Vidal, die tussen 2011 en 2015 onder contract stond bij Juventus, wel erg vaak naar de fles greep. 'Alcohol was een zwakte van hem', stelt Chiellini, die ook laat weten dat Vidal hierdoor weleens een training miste. Daar is volgens de middenvelder, tegenwoordig spelend voor Barcelona, echter nooit sprake van geweest.

'Natuurlijk ligt de aandacht van de media op de slechte dingen die Chiellini heeft gezegd', reageert Vidal in een gesprek met Mario Velasco op Instagram Live. 'Ik begrijp niet waarom iemand dit soort dingen zegt. Het stoorde me, maar gelukkig zei hij ook dat ik een echte kampioen was.'

Vidal ontkent niet dat hij wel van een drankje houdt. 'Maar ik deed niets wat niet kon. Ik ben een mens, net als ieder ander. Ik werk hard en als mijn vrienden bij elkaar komen voor een barbecue, en ik toestemming heb van de club, dan ga ik daar ook heen. Als ik volledig gefocust moet zijn, dan ben ik dat. Maar als het mijn tijd is om plezier te beleven, dan maak ik daar gebruik van.'

In de woorden van Chiellini kan Vidal, die deze vrijdag overigens zijn 33ste verjaardag viert, zich dan ook niet vinden. Hij begrijpt niet waarom de verdediger het nodig vond om het in zijn boek over het drankgebruik van Vidal te hebben. 'In het voetbal zijn er ongeschreven regels', besluit de Chileen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.