Ook verregaande maatregelen in VS en Portugal door coronavirus

Reacties

Niet alleen in Europa worden diverse competities stilgelegd, ook in de Verenigde Staten wordt voorlopig niet gevoetbald wegens de uitbraak van het coronavirus.

Ook verregaande maatregelen in VS en Portugal door coronavirus
© Pro Shots

Waar in Nederland tot 31 maart niet meer zal worden gevoetbald, ligt de Major League Soccer meteen dertig dagen stil. En dus zal ook het Atlanta United van Frank de Boer voorlopig niet meer in actie komen, net al de diverse Nederlanders die in de Amerikaanse competitie uitkomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In Europa werden eerder al grote competities als de Serie A en La Liga stilgelegd. Donderdag kwam daar dus ook de Eredivisie bij en ook in Portugal wordt tot nader order niet gevoetbald. Daar is na overleg zelfs besloten dat de clubs voorlopig ook niet meer zullen trainen.

In andere landen om ons heen wordt voorlopig nog wel gevoetbald. In België, Duitsland en Frankrijk gebeurt dat komend weekend zonder publiek, in de Premier League is daar officieel nog geen sprake van. De UEFA buigt zich komende week over de Champions League, de Europa League en het EK.

Volg alle ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons liveblog

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.