Ook PSG denkt aan Sangaré

Reacties

Ibrahim Sangaré is bezig aan zijn laatste wedstrijden voor PSV. De 25-jarige middenvelder uit Ivoorkust wil de stap omhoog maken en hij heeft over interesse niet te klagen. Tal van Premier League-clubs hebben Sangaré al langer op de radar en de Ivoriaan is nu ook in beeld bij Paris Saint Germain.

Ook PSG denkt aan Sangaré
© Pro Shots

De clubs die Sangaré willen overnemen, weten exact wat ze moeten betalen. Hij heeft een clausule in zijn contract dat geïnteresseerde clubs hem deze zomer voor een bepaalde deadline kunnen ophalen voor 37,5 miljoen euro. Hoewel PSV vooralsnog lijkt vast te houden aan dit bedrag, is het lang niet zeker dat clubs dit ook voor Sangaré willen betalen. Het is aannemelijk dat de Eindhovenaren sowieso zullen gaan praten bij biedingen van tussen de 25 en 30 miljoen euro.

PSV gaat in elk geval een flinke winst maken als het Sangaré verkoopt. De vertrokken technisch directeur John de Jong pikte de international van Ivoorkust drie jaar geleden op bij Toulouse voor ongeveer negen miljoen euro. In de afgelopen seizoenen ontwikkelde de fysiek krachtige middenvelder zich tot een van de sterkhouders bij PSV.

Interesse vanuit Engeland van tal van clubs was er ook vorig seizoen al. In de slotdagen van de zomerse transferwindow meldde Chelsea zich nog voor Sangaré, maar die deal ging uiteindelijk niet door. De middenvelder lijkt straks een keuze tussen de Premier League en de Ligue 1 te gaan maken, nu ook Paris Saint Germain hem in het vizier heeft. De interesse uit Parijs wordt bevestigd door de entourage van de speler.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer I. Sangaré
Meer over I. Sangaré
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.