Ook in Brazilië dromen ze van Cavani, São Paulo heeft een troef

Reacties

Edinson Cavani is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Paris Saint-Germain. De 33-jarige spits weet inmiddels dat ze hem in Brazilië ook graag zien komen.

Ook in Brazilië dromen ze van Cavani, São Paulo heeft een troef
© Pro Shots

Cavani mag dan in Parijs geen toekomst meer hebben, de spits staat er bij andere clubs goed op. Sterker nog, de Uruguayaan heeft een hele lijst van potentiële bestemmingen. Zijn moeder rekent op een langer verblijf in Europa, maar in Zuid-Amerika dienen zich interessante opties aan.

Na Boca Juniors is daar ook een extra optie in Brazilië bijgekomen. Naast Flamengo, Internacional en Palmeiras zou São Paulo zich graag versterken met Cavani. 'Cavani is geen utopische gedachte voor onze club. Braziliaanse clubs hebben vaker voldaan aan de voorwaarden om geweldige spelers naar onze competitie te halen', aldus trainer Fernando Diniz. 'Ik weet niet of we hem kunnen vastleggen, omdat het financiële aspect altijd lastig is. Maar als hij zou komen, dan zouden we heel gelukkig zijn.'

São Paulo heeft een troef in de strijd om Cavani. Zijn landgenoot en voormalig collega-international Diego Lugano is werkzaam bij de Braziliaanse club. 'Ik denk dat hij eerder naar São Paulo gaat dan naar Boca. Maar dat zeg ik al veel langer, het is niet nieuw', aldus Lugano.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Cavani
Meer over E. Cavani
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.