Ook CL-duel met Rostov komt te vroeg voor Robben

Reacties

Arjen Robben moet ook het Champions League-bezoek van Bayern München aan FK Rostov aan zich voorbij laten gaan. De 32-jarige vleugelaanvaller is dinsdag niet op het vliegtuig gestapt met de selectie van trainer Carlo Ancelotti, meldt persbureau DPA.

Ook CL-duel met Rostov komt te vroeg voor Robben

Robben trainde maandag apart door de spierklachten die hij overhield aan het WK-kwalificatieduel van Oranje met Luxemburg. Zaterdag ging de Bundesliga-kraker tegen Borussia Dortmund ook al aan hem voorbij, terwijl Bayern aanvankelijk nog dacht dat de blessuregevoelige linkspoot in actie kon komen tegen BVB toen hij zich weer meldde in München.

Behalve Robben, die dit seizoen negen keer in actie kwam voor Der Rekordmeister, reizen ook Arturo Vidal, Javi Martínez en Manuel Neuer niet mee naar Rusland. Vidal keerde na de interlandpauze met een blessure terug uit Chili, Martínez is nog niet hersteld van een bovenbeenkwetsuur en doelman Neuer moest maandag de training staken door kuitklachten.

Voor Bayern staat tegen Rostov behalve de groepswinst niets meer op het spel. Koploper Atlético Madrid, dat woensdag PSV onvangt, heeft in Groep D drie punten meer. Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rumenigge zei daarom al dat de competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen Bayer Leverkusen prioriteit heeft. Afgelopen weekend verloor Bayern de koppositie aan RB Leipzig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.