Ook Berghuis kan bij Feyenoord aan de voorbereiding beginnen

Reacties

Steven Berghuis heeft de groepstraining bij Feyenoord hervat. De aanvaller van Feyenoord is volledig hersteld van een luchtweginfectie, waardoor hij de start van de voorbereiding aan zich voorbij moest laten gaan in Rotterdam.

Ook Berghuis kan bij Feyenoord aan de voorbereiding beginnen
© Pro Shots

Tegen Sparta Rotterdam was Berghuis er nog niet bij en ook de wedstrijd tegen zijn oude ploeg FC Twente moest de 28-jarige aanvaller aan zich voorbij laten gaan. Berghuis had de tijd nodig om te herstellen van een infectie in zijn longen. 'Ik kreeg koorts en begon te zweten. Griep dacht ik, COVID speelde geen seconde door mijn hoofd, maar de volgende nacht kreeg ik steken in mijn borst. Toen ben ik naar het ziekenhuis gegaan en daar constateerden ze een infectie in mijn longen. Ja, dan schrik je wel even', zei Berghuis daar eerder over. 

Aankomende zaterdag staan twee wedstrijden op het programma voor Feyenoord: Borussia Dortmund en MSV Duisburg zijn dan de tegenstanders in wedstrijden van twee keer een half uur. Coach Dick Advocaat stelde na de wedstrijd tegen FC Twente echter dat hij niet verwacht dat Berghuis in die wedstrijden al mee kan doen.

De Feyenoord-trainer vertelde dat hij de eerste speelminuten van Berghuis een week later verwacht als Feyenoord speelt tegen Arminia Bielefeld (dinsdag 25 augustus, 16.00 uur) en Hamburger SV (vrijdag 28 augustus, 16.00 uur).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.