'Ooievaar' Philipp viert zijn eerste cadeau aan de ADO-fans

Reacties

David Philipp was zaterdag in Venlo de gevierde man bij ADO Den Haag. De Duitse aanvaller werd bij zijn Eredivisie-debuut direct matchwinner.

'Ooievaar' Philipp viert zijn eerste cadeau aan de ADO-fans
© Pro Shots
VVV-Venlo
VVV-Venlo
1 - 2
ADO Den Haag
ADO Den Haag

In de tachtigste minuut maakte Philipp voor het eerst zijn opwachting bij ADO Den Haag. De van Werder Bremen deed bij zijn debuut van zich spreken, want tien minuten later maakte hij de winnende treffer tegen VVV-Venlo. 'Ik juichte als een ooievaar, voor onze fans', zei de matchwinner op het clubkanaal van ADO. 'Ik had gezegd dat ik ze iets wilde geven en dit is het eerste wat ik ze geef.'

De goal was een zeer welkom eerste cadeau, want het resulteerde in de eerste drie punten het seizoen. Voor Philipp voelde het niet als gestolen punten. 'Vanaf de kant had ik het gevoel dat we konden scoren. Ik had het gevoel dat er meer in zat. Daarom wilde ik ook niet alleen de 1-1 verdedigen.'

Dat zoeken naar de winnende treffer deed hij met verve. 'Ik noem het een goed debuut', weigerde de Duitse aanvaller zichzelf direct op het schild te tillen. Maar feit was dat hij wel voor wat rust zorgt in de hofstad. 'Heerlijk om de wedstrijd op deze wijze te winnen. Dit hadden we nodig en zorgt voor opluchting', aldus trainer Aleksandar Rankovic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.