Ontsteltenis is groot bij De Gea na opmerkelijke blunder tegen Everton

Reacties

Everton heeft vrijdagavond een opmerkelijk doelpunt gemaakt tegen Manchester United. Een fout van David de Gea kwam The Red Devils duur te staan.

Ontsteltenis is groot bij De Gea na opmerkelijke blunder tegen Everton
© Ziggo Sport

Manchester United
Manchester United
3 - 1
Everton
Everton

In de dertiende minuut ging het mis voor Manchester United. Amadou Onana zette Casemiro van zich af en kreeg de bal bij Neal Maupay, die het leer vanaf de achterlijn voor het doel kreeg. De Gea leek daar niet op berekend, zag de bal tussen zijn benen stuiteren en kon uiteindelijk niet voorkomen dat Conor Coady er 1-1 van maakte. De Spanjaard was duidelijk ontdaan na het moment. 

Kort daarvoor was Manchester United op voorsprong gekomen via Antony. Het voorbereidend werk was van Marcus Rashford: de man in vorm trok het strafschopgebied binnen, ging langs verdediger Ben Godfrey en verstuurde een lage voorzet richting Antony, die op de juiste plek stond om af te ronden.

De Gea speelt zijn 511ste officiële wedstrijd voor Manchester United, waarmee hij de top tien binnendringt van spelers met het hoogste aantal wedstrijden in dienst van de Engelse grootmacht. Dat zal nu echter het laatste zijn waar hij aan denkt. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.