Onthutste Robertson hekelt organisatie achter Champions League-finale

Reacties

Andy Robertson vindt het een schande dat goedwillende Liverpool-supporters zaterdagavond grote problemen hebben ondervonden in en buiten het Stade de France. Een vriend van de linksback van The Reds kwam het stadion zelfs niet in bij de Champions League-finale.

Onthutste Robertson hekelt organisatie achter Champions League-finale
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Robertson vertelde na de nederlaag tegen Real Madrid tegenover de BBC over de problemen. De 28-jarige Schot had van bekenden van hem meer gehoord over de ongeregeldheden in de aanloop naar de wedstrijd, die meer dan een halfuur werd uitgesteld. 'Een van mijn vrienden kreeg te horen dat zijn kaartje nep was. Ik kan je verzekeren dat dat niet het geval was', aldus Robertson, die uitlegde dat die vriend het stadion ook niet was binnengekomen.

Robertson: 'Het was verschrikkelijk voor onze supporters en de gezinnen die dit hebben moeten meemaken. Het was geen mooie ervaring, geen fijne finale om te bezoeken. De Champions League-finale zou een feest moeten zijn, maar dat was nu niet zo. Er is traangas op mensen afgegooid. Het was onacceptabel. Het was een puinhoop.'

Liverpool vroeg als club al om een onderzoek naar de ongeregeldheden in Parijs en Robertson sloot zich daar bij aan. 'Ik weet dat de finale eigenlijk hier niet gespeeld zou worden. Misschien zijn de voorbereidingen daardoor niet zo goed geweest als anders, met een onderzoek zal daar ook meer duidelijk over worden', zei de verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.