Onpasseerbare Navas opgelucht na afketsen De Gea-transfer

Reacties

Keylor Navas heeft zich na een bewogen zomer opgewerkt tot eerste doelman van Real Madrid. De Costa Ricaan maakte als wisselgeld onderdeel uit van de afgeketste transfer van Manchester United-goalie David de Gea, maar is blij dat dit niet doorging.

Onpasseerbare Navas opgelucht na afketsen De Gea-transfer

Het verhaal is inmiddels bekend. Real Madrid wilde De Gea overnemen van Manchester United en beide clubs bereikten op de laatste dag van de transferwindow een akkoord. Een geldbedrag plus Navas werden naar Engeland gestuurd in ruil voor de Spaanse keeper. Maar de deal ketste af omdat het papierwerk niet op tijd in orde kwam.

De Gea wilde zelf graag de overstap naar Madrid maken, maar Navas sprak tot nu toe zijn wens niet uit. 'Sinds ik bij Real ben, heb ik er nog nooit aan gedacht om de club te verlaten', laat hij nu in gesprek met Marca weten. 'Ik heb altijd de intentie gehad om bij Real te blijven. Ook afgelopen zomer.'

Vorig seizoen moest hij Iker Casillas nog voor zich dulden in de pikorde en kwam hij in slechts zes competitiewedstrijden in actie. Nu de Spaanse doelman naar FC Porto is vertrokken, heeft de Costa Ricaanse goalie een basisplaats veroverd. Trainer Rafael Benítez stelde hem in de eerste vier competitieduels op en daarin incasseerde hij geen enkele treffer, met als in het eerste Champions League duel.

'Afgelopen jaar was ik tweede keus, maar bleef ik hard werken om mezelf te verbeteren. Daar pluk ik nu de vruchten van', besluit Navas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.