Ongelukkige rol Aké bij openingsdoelpunt Liverpool

Reacties

Nathan Aké heeft een ongelukkig aandeel gehad in de openingsgoal van Liverpool in de strijd om de Engelse Super Cup. De Oranje-international veranderde een schot van Trent Alexander-Arnold lichtjes van richting.

Ongelukkige rol Aké bij openingsdoelpunt Liverpool
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 1
Manchester City
Manchester City

In de 21ste minuut ging het mis voor City, dat al een paar keer goed was weggekomen bij kansen voor Liverpool. Mohamed Salah bracht Alexander-Arnold in stelling en de rechtsback zocht met zijn schot de verre hoek. Aké kon zijn hoofd net tegen de bal krijgen, maar dat was ook alles. Na de touché van de centrale verdediger verdween de bal voorbij doelman Ederson in de verre hoek.

Aké had van Pep Guardiola een basisplaats gekregen voor de strijd om het Community Shield. Bij afwezigheid van Aymeric Laporte kreeg hij als linkspoot de voorkeur boven John Stones. Superaanwinst Erling Haaland startte ook bij City, terwijl topaankoop Darwin Ñúnez op de bank begon bij Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.