Ongelukkige reserve De Jong wacht op kans bij AC Milan

Reacties

Nigel de Jong baalt van zijn reserverol bij AC Milan. De dertigjarige middenvelder is vastberaden om zich terug in het basiselftal te knokken.

Ongelukkige reserve De Jong wacht op kans bij AC Milan

Bij de aftrap van het seizoen in de Serie A droeg De Jong nog de aanvoerdersband tegen Fiorentina (2-0 verlies), maar de laatste drie competitieduels bekeek de Nederlanders vanaf de bank naast trainer Sinisa Mihajlovic. Als reserve zag hij Milan zondag een moeizame 2-1 zege op Sassuolo boeken.

'Natuurlijk ben ik er niet blij mee dat ik niet speel', zegt De Jong tegen het magazine FourFourTwo. 'Maar ik moet geduld hebben en mijn kans grijpen wanneer die komt. De sfeer in de kleedkamer is positief en ik vind het een goede zaak dat we nu 4-4-2 spelen.'

De Rossoneri sprokkelden dertien punten in de eerste tien competitieduels en staan daarmee in de middenmoot, waardoor Mihajlovic onder druk staat. Woensdag (aftrap 20.45 uur) wacht een thuiswedstrijd tegen Chievo Verona. Spits Mario Balotelli ontbreekt dan in de selectie vanwege een sporthernia. Het is niet duidelijk wanneer Balotelli zijn rentree kan maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.