López weerspreekt tirade na veelbesproken wissel

Reacties

Diego López vond zichzelf zondag ineens terug op de bank bij AC Milan. De 33-jarige Spaanse goalie was zijn basisplaats kwijtgeraakt aan de Italiaanse tiener Gianluigi Donnarumma (foto). Die beslissling zorgde voor ophef.

López weerspreekt tirade na veelbesproken wissel

AC Milan-trainer Sinisa Mihajlovic verraste zondag door de zestienjarige Donnarumma onder de lat te posteren tegen Sassuolo. De Italiaanse jeugdinternational werd daarmee de jongste keeper in de Serie A ooit.

Slachtoffer van de opmerkelijke wijziging was de 33-jarige López, die zich na afloop niet teveel in zijn kaarten liet kijken over zijn gevoel. 'Ik ben niet echt de hoofdrolspeler van deze wedstrijd', zei hij na de 2-1 zege met een lach. 'Maar ik blijf positief en geloof in mijn kwaliteiten. Ik respecteer de beslissing van de coach', aldus de goalie, die volgens diverse media in woede ontstoken zou zijn toen hij vernam dat hij werd gepasseerd ten faveure van een zestienjarige.

Mihajlovic bood López ook zicht op een snelle rentree. 'Hij is een belangrijke keeper, maar ik zag hem de laatste tijd worstelen. Het is ook geen permanente degradatie, het is niet meer dan normaal.'

'Donnarumma is een goede keeper en leeftijd zegt mij niets', aldus de AC Milan-trainer. 'We zullen wel zien of hij ook tegen Chievo speelt. Er is nog genoeg tijd tot die wedstrijd van woensdag.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.