Onderonsje tussen twee grootheden: De Bruyne bemachtigt shirt Modric

Reacties

Kevin De Bruyne heeft het shirt van Luka Modric bemachtigd. De middenvelder, die zelf op de bank zat omdat hij zich niet helemaal lekker voelde, nam het dinsdagavond met Manchester City op tegen Real Madrid. Na afloop was er een bijzonder onderonsje tussen de twee grootheden.

Onderonsje tussen twee grootheden: De Bruyne bemachtigt shirt Modric
Real Madrid
Real Madrid
3 - 3
Manchester City
Manchester City

Het duel werd een waar spektakelstuk. Manchester City nam de leiding, Real Madrid boog de stand volledig om, daarna scoorde de ploeg van Pep Guardiola weer twee keer en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-3. Het duel was op voorhand ook een beetje het treffen tussen twee van de beste middenvelders van dit millennium.

Er was echter een rol in de marge weggelegd voor Modric en De Bruyne. De Kroaat mocht als invaller twintig minuten meedoen en De Bruyne was niet fit genoeg om in actie te komen. Toch zochten de Ballon d'Or-winnaar van 2018 en de regerend Champions League-winnaar elkaar na afloop op. De twee vedettes hadden een onderonsje en uiteindelijk gaf Modric zijn shirt af aan de Belg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier een tactische analyse van het spektakelstuk tussen Real Madrid en Manchester City

Wo 17 apr.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.