Ondanks woede Ten Hag: United legt zich neer bij zware straf Casemiro

Reacties

Manchester United gaat niet in beroep tegen de schorsing voor middenvelder Casemiro. De Braziliaan werd zondag weggestuurd in de wedstrijd tegen Southampton, die in 0-0 eindigde. Manager Erik ten Hag was daar na afloop niet over te spreken.

Ondanks woede Ten Hag: United legt zich neer bij zware straf Casemiro
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 0
Southampton
Southampton

'Hard maar eerlijk', noemde de coach de speelstijl van zijn speler, die bovendien aanhaalde dat hij nog nooit een directe rode kaart had gehad tot hij er dit seizoen twee opliep. De FA gaat niet mee in Ten Hags zienswijze en schorst Casemiro voor liefst vier wedstrijden. De club heeft erover gepraat en besloten om geen protest aan te tekenen tegen de sanctie, omdat het de kans klein acht dat ze daarmee iets zouden bereiken.

Zodoende moet Ten Hag Casemiro missen voor de komende vier binnenlandse wedstrijden. Om te beginnen is dat de kwartfinale om de FA Cup tegen Fulham dit weekend, daarna is de 31-jarige speler ook niet inzetbaar tegen Newcastle United, Brentford en Everton. Donderdag kan hij wel gewoon meedoen in de Europa League-return tegen Real Betis, en als de 4-1 voorsprong succesvol wordt verdedigd in Andalusië zijn er ook geen obstakels voor zijn meespelen in de volgende Europese wedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.