Onana meldt zich op trainingsveld Ajax: 'Ik ben terug'

Reacties

Andre Onana heeft zich maandag voor het eerst sinds 4 februari gemeld op het trainingsveld van Ajax. De doelman uit Kameroen mag tijdens de laatste twee maanden van zijn dopingschorsing weer trainen en is blij om terug te zijn.

Onana meldt zich op trainingsveld Ajax: 'Ik ben terug'
© Pro Shots

Onana werd in februari voor een jaar geschorst door de UEFA vanwege het overtreden van de dopingregels. De straf werd later door het International Sportgerechtshof CAS ingekort tot negen maanden, waarbij Onana vanaf 4 september weer mocht trainen.

Maandag was het de eerste keer dat de doelman weer het veld op ging. Sinds februari trainde hij voor zichzelf. Onana meldde zich bij Jong Ajax, waar hij volgens de Amsterdamse club zijn plek in het eerste elftal moet terugverdienen.

Onana heeft via Instagram kort gereageerd op zijn terugkeer op het trainingsveld. 'Het leven heeft me geleerd dat het niet uitmaakt wat anderen denken. Het belangrijkste is dat je waardeert wie je bent, wat je doet en hoe je je voelt. Ik ben terug!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.