Onana maakt rentree bij Ajax

Reacties

Andre Onana maakt na tien maanden afwezigheid zijn rentree onder de lat bij Ajax. De 25-jarige Kameroener krijgt tegen Besiktas de voorkeur boven Remko Pasveer.

Onana maakt rentree bij Ajax
© Pro Shots
Beşiktaş
Beşiktaş
1 - 2
Ajax
Ajax

Ajax-trainer Erik ten Hag liet dinsdag tijdens de persconferentie al doorschemeren meerdere wijzigingen in zijn basisploeg door te voeren. Dat lijkt zeker uit te komen. Volgens de laatste geluiden beginnen behalve Onana ook Nicolás Tagliafico en David Neres in de basiself van de Amsterdammers. Datzelfde zou mogelijk gelden voor Perr Schuurs en Mohamed Daramy.

Schuurs zou in dat geval spelen op de plek van Jurriën Timber, terwijl Daley Blind zijn plek af moet staan aan Tagliafico. Davy Klaassen neemt de plek over van de geschorste Edson Álvarez, naast Ryan Gravenberch voor de verdediging. Steven Berghuis behoudt zijn plek als aanvallende middenvelder.

Voorin begint Ajax met de Tadic-variant. Aanvoerder Dusan Tadic staat in de spits geposteerd, met David Neres en zeer waarschijnlijk Mohamed Daramy op de vleugels. Topscorer Sébastien Haller en Antony krijgen zodoende rust en beginnen op de bank.

De opstelling van Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Berghuis; Neres, Tadic, Daramy.

Kort na dit bericht bevestigde Ajax dat bovenstaande opstelling klopt. Volg Besiktas - Ajax in onze VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.