Omstreden treffer Renate Jansen krijgt geen staartje

Reacties

De officiële klacht die het vrouwenelftal van Levante enkele weken geleden indiende naar aanleiding van het dubieuze doelpunt van Renate Jansen in de eerste voorronde van de Champions League blijft zonder gevolgen.

Omstreden treffer Renate Jansen krijgt geen staartje
Levante
Levante
2 - 3
FC Twente
FC Twente

Dat bevestigde de UEFA. FC Twente Vrouwen hoet daarmee niet langer te vrezen voor een sanctie na het protest van de Spaanse opponent. Het controle-, ethiek- en tuchtorgaan van de UEFA heeft de klacht niet-ontvankelijk verklaard.

Levante diende de klacht in vanwege 'het ernstig schenden van fair play'. Aanleiding was het doelpunt dat Jansen maakte in de onderlinge ontmoeting vorige maand. De 32-jarige aanvaller onderschepte de bal die Twente terugspeelde nadat de Spanjaarden de bal over de zijlijn hadden getrapt om een blessurebehandeling voor de Enschedeërs mogelijk te maken. Door een 2-3 zege plaatsten de Tukkers zich voor de volgende ronde.

FC Twente neemt het op woensdag 11 oktober in de play-offs op tegen BK Häcken in Zweden. Een week later is de return in de Grolsch Veste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.