Odds nu al bekend: zo worden de kansen van Oranje ingeschat

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal staat in de achtste finale van het WK zaterdag tegenover de Verenigde Staten. Kort nadat de landen zich geplaatst hebben voor de knock-outfase, zijn de quoteringen van Unibet voor het eerste duel in de knock-outfase al bekend geworden. Oranje treft de Verenigde Staten zaterdag om 16.00 uur.

Odds nu al bekend: zo worden de kansen van Oranje ingeschat
© Pro Shots

Het Nederlands elftal wordt door de bookmaker duidelijk aangemerkt als favoriet voor de achtste finale. De odd voor een zege van de ploeg van bondscoach Louis van Gaal is 1.83. Dat is de quotering voor een overwinning binnen negentig minuten. Ter vergelijking: de odd voor een zege van de Verenigde Staten in reguliere speeltijd is 4.60.

De Amerikanen zijn als nummer twee van Groep B doorgestoten tot de knock-outfase. De laatste poulewedstrijd tegen Iran werd nipt gewonnen (0-1), nadat er eerder tegen Wales (1-1) en Engeland (0-0) was gelijkgespeeld. Het valt op dat het team van bondscoach Gregg Berhalter in ruim 270 minuten dus nog maar één goal heeft geïncasseerd.

Quoteringen Unibet:
- Zege Nederland: 1.83
- Gelijkspel: 3.80
- Zege Verenigde Staten: 4.60

Oranje werd met zeven punten groepswinnaar in een poule met Senegal, Ecuador en Qatar. Het spel was nog niet groots, maar met de kwaliteiten in de selectie is er genoeg ruimte voor verbetering. Denk jij dat het Nederlands elftal wint in de achtste finale? Inzetten is dus nu al mogelijk.

Beleef het WK met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's