Nu 50x je inzet als zowel Duitsland als Nederland scoort!

ADVERTORIAL - De uitwedstrijd tegen Duitsland is dinsdagavond voor Oranje het slotstuk van een van de laatste interlandperiodes ter voorbereiding op het EK. Wat verwacht jij van het duel in Frankfurt? Unibet heeft een fraaie welkomstactie beschikbaar gesteld!

Nu 50x je inzet als zowel Duitsland als Nederland scoort!
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie is de odd voor Beide teams scoren verhoogd naar liefst 50.00. Hoe flink die verhoging is? De reguliere quotering voor Beide teams scoren is ongeveer 1.55. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Nederland boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op beide teams scoren en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Wedstrijden tussen Duitsland en Nederland leverden in de voorbije jaren vaak spektakel op. Zo vielen in drie van de vier laatste ontmoetingen minstens vier goals. Bij die vier laatste ontmoetingen werd ook telkens door beide teams gescoord. Dat belooft dus wat voor de oefenwedstrijd waar toch behoorlijk wat prestige op het spel staat. Er is de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann veel aan gelegen om voor positief sentiment te zorgen op weg naar het EK in eigen land. De 0-2 zege bij Frankrijk van afgelopen zaterdag was een meer dan welkome opsteker. Dat was pas de tweede overwinning sinds de aanstelling van de voormalige coach van Bayern München op 22 september.

De 4-0 zege van Oranje op Schotland van afgelopen vrijdag zal ook internationaal zijn opgevallen. Erg indrukwekkend was het spel van het Nederlands elftal niet, maar in de slotfase kwam de ploeg van Ronald Koeman wel makkelijk tot scoren toen de vermoeidheid bij de Schotten toenam. Naast uitblinker Tijjani Reijnders liet onder anderen invaller Donyell Malen zien dat het met de vorm wel goed zit. De aanvaller van Borussia Dortmund zal zich dinsdagavond extra graag willen laten zien. Malen scoorde dit seizoen in de Bundesliga al elf keer.

Denk jij dat beide teams tot scoren komen? Dan is deze welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's