Noppert 'doodziek' van goal Gakpo: 'Ik kan deze bal pakken, honderd procent'

Reacties

Andries Noppert kon zondagavond wel door de grond zakken. De doelman van SC Heerenveen, die de afgelopen tijd veel lof kreeg vanwege zijn optredens, werd tegen PSV geklopt door Cody Gakpo. Noppert baalde behoorlijk van die treffer.

Noppert 'doodziek' van goal Gakpo: 'Ik kan deze bal pakken, honderd procent'
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 1
PSV
PSV

Met nog een kwartier op de klok trok Gakpo op zijn bekende manier naar zijn rechtervoet en schoot hij raak in de verre hoek. 'Dat maakt deze avond echt doodziek. We gaan er met 1-0 af en dan de manier waarop. Daar kan ik echt doodziek van worden', baalde Noppert in gesprek met ESPN.

De doelman had het gevoel dat hij de inzet van Gakpo had kunnen hebben. 'Ik probeer te reageren. Ja, ik heb het al gezien. De stuiter in het schot maakt het lastig. Ik wil de bal gewoon pakken, heel simpel. En ik kán deze bal pakken, honderd procent.'

Noppert hield PSV voor de 0-1 al een aantal keer van scoren af, maar kocht daar weinig voor. 'Ja, dat is mooi en leuk voor het elftal, al weegt het niet op tegen de goal. Ik ga er niet door in de put zitten, maar ik kan hier echt slecht tegen. Ik kan er niets anders van maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer A. Noppert
Meer over A. Noppert
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.