Heerenveen weigert Noppert naar Turkije te laten gaan

Reacties

SC Heerenveen werkt niet mee aan een vertrek van Andries Noppert naar Turkije. Adana Demirspor heeft na het bekendmaken van de interesse een kort en bondig antwoord gekregen.

Heerenveen weigert Noppert naar Turkije te laten gaan
© Pro Shots

De winterse transfermarkt is in de meeste Europese landen gesloten, maar in Turkije nog niet. Clubs uit dat land hebben tot 9 februari de tijd om spelers aan te trekken. Adana hoopt voor de deadline nog op een nieuwe keeper en kwam uit bij Noppert (29), die de eerste keeper was bij het Nederlands elftal op het WK, maar nu zijn basisplaats is kwijtgeraakt bij SC Heerenveen.

Zo zag Adana kansen. De voormalig werkgever van Patrick Kluivert wilde Noppert tot het einde van het seizoen huren, met een optie tot koop. Heerenveen heeft echter direct een punt achter het hele transferverhaal gezet en laten weten dat het niet bereid is om mee te werken. 'We moeten en gaan Andries helpen om zijn hoge niveau snel weer te bereiken', zegt directeur Ferry de Haan.

Adana is de nummer negen van de Turkse Süper Lig. Heerenveen staat dertiende in de Eredivisie en speelt aankomende zondag thuis tegen Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.