Noodlot slaat toe bij Real Madrid: na Ramos valt ook Varane weg

Reacties

Real Madrid heeft dinsdag slecht nieuws gekregen over Raphaël Varane. De Fransman heeft positief getest op corona en mist daardoor de kraker tegen Liverpool en vermoedelijk ook El Clásico.

Noodlot slaat toe bij Real Madrid: na Ramos valt ook Varane weg
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Varane kreeg afgelopen weekend nog rust van trainer Zinedine Zidane. De oefenmeester hield zijn landgenoot negentig minuten op de bank bij het competitieduel met Eibar, dat door Real eenvoudig werd gewonnen (2-0). Dat alles om Varane topfit te hebben voor een week die het seizoen van de Madrilenen kan maken of breken.

Dinsdagavond wacht eerst het heenduel met Liverpool in de kwartfinales van de Champions League. Komende zaterdag staat de Clásico tegen Barcelona, een cruciale wedstrijd in de Spaanse titelrace op het programma. Afgelopen week werd al duidelijk dat aanvoerder en sterspeler Sergio Ramos die duels vanwege een blessure aan zich voorbij moet laten gaan.

Nu valt dus ook zijn vaste partner Varane weg. Nacho Fernández en Éder Militão zijn de enige twee overgebleven opties voor het centrum van de achterhoede. Mogelijk kiest Zidane net als tegen Eibar en in het Champions League-duel met Atalanta Bergamo voor een driemansdefensie.

In dat geval is Ferland Mendy de meest logische optie als linker centrale verdediger. Zidane kan er ook voor kiezen om de jonge Victor Chust (21) voor de leeuwen te gooien, de Spanjaard speelde tot nu toe slechts twee wedstrijden voor de hoofdmacht.

LaLiga

Stand LaLiga 2020/2021

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
38
26
8
4
67-25
+42
86
2
Real Madrid
38
25
9
4
67-28
+39
84
3
Barcelona
38
24
7
7
85-38
+47
79
4
Sevilla
38
24
5
9
53-33
+20
77
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.