Nood is hoog bij Real Madrid: Benzema stelt operatie uit

Reacties

Karim Benzema heeft zijn operatie uitgesteld om zaterdag nog in actie te kunnen komen voor Real Madrid in de thuiswedstrijd tegen Sevilla. Coach Santiago Solari heeft hem te hard nodig door de personele problemen van nu.

Nood is hoog bij Real Madrid: Benzema stelt operatie uit

Benzema brak zondagavond in de uitwedstrijd tegen Real Betis (1-2) een vinger en moet onder het mes om volledig te herstellen. Bij Real is het plan dat de Fransman eerst zaterdagmiddag nog met extra bescherming in actie komt in La Liga. Coach Santiago Solari heeft weinig andere opties.

Mariano Díaz is de enige andere pure spits in de Real-selectie en de van Olympique Lyon teruggehaalde aanvaller is geblesseerd. Tegen Betis liet Solari bij de jacht op de 1-2 al de 21-jarige Cristo invallen. De Spanjaard is normaal gesproken de spits van het tweede elftal.

De Spaanse kranten schrijven deze week opnieuw volop over de opties die Real Madrid heeft om de aanval te versterken. De namen die voorbijkomen zijn niet eens op twee handen te tellen. Onder anderen Krzysztof Piatek (Genoa) en Mauro Icardi (Internazionale) worden genoemd. De Madrilenen hebben sowieso behoefte aan extra scorend vermogen in het eerste jaar sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo. Benzema is met zeven goals momenteel de clubtopscorer.

Vallejo
Solari is in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Leganés van woensdagavond bovendien geconfronteerd met een extra tegenvaller. Centrumverdediger Jesús Vallejo kampt met een hamstringblessure en staat naar verwachting zo'n drie weken aan de kant.

Over vier weken wacht voor De Koninklijke de eerste Champions League-confrontatie met Ajax. Op 13 februari staat in Amsterdam de heenwedstrijd in de achtste finale op het programma.

Renovatie op komst bij Real Madrid: 'Real moet doelpunten kopen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.