Nog geen Immers bij Feyenoord, Goossens in de basis

Lex Immers keert in het uitduel met RKC Waalwijk nog niet terug in de basiself van Feyenoord. De offensieve middenvelder wordt vervangen door John Goossens, die in Waalwijk ten koste van Ruud Vormer in de basis start.

Nog geen Immers bij Feyenoord, Goossens in de basis

Immers liep de kwetsuur op in het uitduel met SC Heerenveen van twee weken geleden. Door die blessure miste de voormalige ADO-middenvelder ook het thuisduel met VVV-Venlo van vorige week al. In dat treffen viel Goossens in en maakte hij indruk.

'Je moet honderd procent zijn om in de basis te spelen', legde Koeman zijn beslissing om Immers op de bank te posteren uit.

Tonny Vilhena schuift door naar de nummer 10-positie en zal in de rug van spits Graziano Pellè gaan acteren. Verder had trainer Ronald Koeman, die hoopt ook in zijn vijfde broedertwist met RKC-coach Erwin Koeman zijn eerste nederlaag in de onderlinge confrontatie te voorkomen, geen verrassingen in petto.

Bij RKC Waalwijk is de basisplaats van Rodney Sneijder het meest in het oog springend. Spits Teddy Chevalier moet het opnieuw met een reserverol doen.

De volledige opstellingen

FeyenoordMulder; Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi; Clasie, Goossens, Vilhena; Schaken, Pellè, Boëtius.

RKCZoet; Martina, Drost, Ramos, Van Peppen; Sneijder, Duits, Braber, Boukhari; Lieder, Jozefzoon.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen