Nog een vaste waarde minder bij PSV: Götze mist bezoek aan Monaco

Reacties

PSV heeft met een nieuwe fikse tegenvaller te maken op weg naar de Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco. De Eindhovenaren maakten woensdag bekend dat Mario Götze niet mee gaat naar Monte Carlo.

Nog een vaste waarde minder bij PSV: Götze mist bezoek aan Monaco
© Pro Shots
Monaco
Monaco
0 - 0
PSV
PSV

PSV stapt woensdagochtend met negentien spelers in het vliegtuig. Davy Pröpper (enkel), Noni Madueke (hamstring), Ryan Thomas (knie) en Cody Gakpo (enkel) zijn er vanwege blessures niet bij en Götze mist de Europese trip vanwege ziekte.

De Duitser was afgelopen weekend ook niet inzetbaar bij PSV voor het thuisduel met FC Twente. Trainer Roger Schmidt kan donderdag in Stade Louis II wel weer een beroep doen op Ritsu Doan. De Japanner is voldoende hersteld van een blessure die hij opliep in de interlandperiode van vorige maand. Doan miste de vorige ontmoeting met Monaco, dat in het Philips Stadion te sterk was voor PSV.

Volledige selectie PSV:
Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Ibrahim Sangaré, Eran Zahavi, Marco van Ginkel, Carlos  Vinícius, Érick Gutiérrez, Joël Drommel, Mauro Júnior, Olivier Boscagli, Bruma, Maxi Romero, Maxime Delanghe, Ritsu Doan, Phillipp Mwene, Philipp Max, Yorbe Vertessen, Yvon Mvogo.

UEFA Europa League

Stand Groep B UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Monaco
6
3
3
0
7-4
+3
12
2
Real Sociedad
6
2
3
1
9-6
+3
9
3
PSV
6
2
2
2
9-8
+1
8
4
Sturm Graz
6
0
2
4
3-10
-7
2
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.