'Nog altijd maar één voorstel voor Ronaldo: geen interesse Europese top'

Reacties

Cristiano Ronaldo (37) hoeft volgens Spaanse media nog altijd niet te rekenen op veel belangstelling voor een transfer. AS en Marca meldden dat alleen Al-Nassr uit Saudi-Arabië concrete interesse heeft voor de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar.

'Nog altijd maar één voorstel voor Ronaldo: geen interesse Europese top'
© Pro Shots

De clubloze Ronaldo traint sinds de uitschakeling van Portugal tegen Marokko op het WK in Qatar mee bij zijn ex-werkgever Real Madrid. De Koninklijke biedt het clubicoon de ruimte om in zijn zoektocht naar een nieuwe club zijn conditie op peil te houden.

Concrete interesse vanuit Europa is er (nog) niet voor Ronaldo. De topscorer aller tijden van de Portugese nationale ploeg heeft volgens Marca een zeer lucratieve aanbieding van het Saudische Al-Nassr op zak, maar hij heeft nog niet zijn jawoord gegeven.

Al-Nassr, waar de Fransman Rudi Garcia trainer, heeft Ronaldo tot het einde van dit kalenderjaar gegeven om een definitief besluit te nemen. Bij de club uit Saudi-Arabië zou Ronaldo onder anderen spits Vincent Aboubakar (international Kameroen), David Ospina (ex-Arsenal) en Luiz Gustavo (ex-Bayern München) kunnen tegenkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.