Noa Lang na rentree direct weer belangrijk voor Club Brugge

Noa Lang heeft zijn rentree bij Club Brugge zaterdagavond bekroond met een assist. De thuisploeg was in het Jan Breydelstadion te sterk voor het KV Mechelen van Danny Buijs.

Club Brugge
Club Brugge
3 - 0
Mechelen
Mechelen

Brugge ging met een beroerd gevoel de interlandperiode in na de 3-0 nederlaag bij Standard. Tegen Mechelen had de ploeg van Carl Hoefkens zijn zaakjes beter op orde. Kort voor rust opende Ferran Jutgla de score en vroeg in de tweede helft zorgde Eduard Sobol al voor de beslissing met de tweede Brugse treffer.

Dertien minuten voor tijd kwam Lang vervolgens binnen de lijnen. De Oranje-international maakte zijn rentree na een afwezigheid van zes weken met een enkelblessure. Hij had slechts negen minuten nodig om zijn stempel te drukken. In de 86ste minuut leverder hij een afgemeten voorzet af op Tajon Buchanan die via de paal de 3-0 binnenwerkte.

Brugge, waar Bjorn Meijer de hele wedstrijd op de bank bleef, spoelde zo de nare smaak van twee weken geleden weg en verkleint het gat met koploper Antwerp tot op vijf punten. De formatie van Mark van Bommel komt zondag nog wel in actie. Brugge speelt dinsdag weer in de Champions League tegen Atlético Madrid.